Căutare Live

Află cine este Șeful în Casa Zurli în această duminică, 24 octombrie 2021, la Antena 1

Cum arată o casă unde regulile nu mai există? Se instalează haosul, dezordinea și teama. Iată cine este Șeful în Casa Zurli în această duminică, 24 octombrie 2021, la Antena 1.

Cine este Șeful în Casa Zurli în această duminică, 24 octombrie 2021, la Antena 1

Antena 1

Săptămâna asta, lui Truli, simpaticul personaj din Gașca Zurli, îi surâde norocul și devine Șeful Casei, un rol extrem de important, ce implică foarte multe responsabilități. Însă Truli este un șef care îi lasă pe cei din Gașca Zurli să facă tot ce vor ei. Zero treabă, distracție infinită. Sau cel puțin așa pare.

Copiii și părinții sunt invitați să afle dacă este acesta un lucru corect, dacă Șeful Casei de săptămâna aceasta ia deciziile corecte și cum se descurcă în această postură.

Vezi și: Casa Zurli Sezonul 3, 17 octombrie 2021. Gaşca Zurli, vizită surpriză pe platourile de filmare, alături de actorul Daniel Nuță din serialul Adela

Tot duminică, 24 octombrie 2021, în cadrul emisiunii, mergem cu Zurli în vizită la Muzeul Aviației. Un loc care i-a cucerit pe loc pe Fetița Zurli și prietenii ei. Vizita la muzeu este o lecție despre curaj și voință, pentru că frica de zbor și înălțime și-a făcut culcuș în mintea personajelor Zurli.

Duminică, 24 octombrie 2021, de la 09.00, hai în Casa Zurli! Înțelegem importanța regulilor și ce se poate întâmpla dacă acestea nu există. În Casa Zurli, la Antena 1!

Gaşca Zurli a revenit la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon

Gaşca Zurli, trupa-fenomen pentru copii, a revenit la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon Casa Zurli începând cu 10 octombrie 2021.

Cu ajutorul personajelor atât de îndrăgite, fondatoarea Gaşca Zurli, Mirela Retegan, continuă să găsească soluţii pentru problemele de care părinţii se izbesc zi de zi, transformându-le într-un spectacol magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli.

Printre noutăţile celui de-al treilea sezon se numără chiar jocul „Şeful casei”.

"Astfel, în fiecare duminică, alegem un șef și toată lumea respectă felul în care el conduce casa. Cu bune și cu grele. Vrem să-i învățăm pe copii, prin joacă, să înțeleagă mai ușor ce înseamnă luarea unor decizii și asumarea responsabilității lor. Și vrem să-i ajutăm pe părinți să intre în jocul celor mici și, măcar din când în când, o zi, să fie șeful casei altcineva decât mama sau tata. (...) Suntem fericiți să continuăm această producție și ne bucurăm că am ajuns la sezonul trei din Casa Zurli, la Antena 1!", a declarat Mirela Retegan.

Halloween 2021. Tradiții, istorie, superstiții și curiozități despre sărbătoarea de pe 31 octombrie. Care e legenda dovl... (P) Ce factori influențează rezistența unei manichiuri cu ojă semipermanentă?...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri