Antena Căutare

Află cu exactitate dacă te iubește sau nu! Cum se comportă bărbații îndrăgostiți în funcție de zodie

Relația ta trece printr-o perioadă mai dificilă? Îți dorești să știi cu adevărat dacă te iubește sau nu? Ei bine, dacă ai încercat deja să vorbești cu el și nu ți-a fost de folos, descoperă dacă mai are sentimente pentru tine sau nu ținând cont de modul în care se comportă în funcție de zodie.

Relația ta trece printr-o perioadă mai dificilă? Îți dorești să știi cu adevărat dacă te iubește sau nu? Ei bine, dacă ai încercat deja să vorbești cu el și nu ți-a fost de folos, descoperă dacă mai are sentimente pentru tine sau nu ținând cont de modul în care se comportă în funcție de zodie.

Berbec - Când un bărbat născut sub acest semn zodiacal este îndrăgostit nu se gândește la nimic, ci doar își răsfață iubita cu flori și cadouri care mai de care mai inedite.

Taurii – nu știu să-și exprime prea bine sentimentele, așa că așteaptă ca femeia de care sunt îndrăgostiți să facă primii pași. Un semn că te iubește ar fi invitația la un eveniment deosebit.

Gemenii
– sunt extrem de posesivi, așa că atunci când iubesc vor face tot posibilul să fie aproape de femeia iubită.

Racii
– nu cred în dragoste la prima vedere, însă atunci când sunt îndrăgostiți se fâstâcesc și sunt extrem de grijulii.

Leii
– Se îndrăgostesc repede și știu să-și exprime sentimentele, așa că atunci când iubesc vor știi cum să-ți arăte acest lucru.

Fecioarele
– Introvertite din fire, acestea au nevoie de timp pentru a-și arăta dragostea. Totuși, când sunt sigure pe sentimentele lor, ele vor face orice pentru a-și arăta sentimentele.

Balanțele
– caută cu ardoare contactul fizic cu persoanele pe care le plac, așa că nu va ezita să le atingă.

Scorpionii
– își doresc ca relația lor să avanseze repede atunci când sunt îndrăgostiți, așa că dacă iubește cu adevărat nu te speria dacă îți va propune să mergi să locuiești cu el.

Săgetătorii
– au tendința să exagereze așa când sunt îndrăgostiți, așa că fiți atente la promisiunile făcute, căci uneori au tendința să fie doar vorbe în vânt.

Capricornii
– nu-și pot nega senitmentele mult timp, așa că atunci când sunt îndrăgostiți spun acest lucru fără prea mari ocolișuri.

Vărsătorii
– Romantici din fire, aceștia vor știi să-și facă persoanele iubite să se simtă adevărate personaje de basme.

Peștii
– recunosc cu greu că sunt îndrăgostiți, însă abia după ce suferă conștientizează ceea ce simt și fac pași pentru a cuceri femeia pe care au pus ochii.

România, zguduită din nou în urmă cu puțin timp! Un seism s-a produs în Buzău... Se întâmplă în mijlocul verii! Patru tineri, blocaţi într-o zonă cu zăpadă din Munții Bucegi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x