Antena Căutare

Află cum ești păcălit în sezonul reducerilor fără să îți dai seama!

Tuturor ne place să facem cumpărături și să fim în trend cu orice este mai nou, mai ales în perioada aceasta când sunt cele mai mari reduceri și suntem tentați să cumpărăm tot la rând. Invitat la "Star Matinal", Sorin Mierlea a dezvăluit, în direct, capcanele din spatele reducerilor.

Cel mai important lucru atunci când mergem la cumpărături în perioada reducerilor este să fim atenți la prețul vechi și la cel nou, care sunt expuse pe eticheta lucrurilor. De multe aceste prețuri sunt identice, însă noi nu le observăm din cauza febrei cumpărăturilor.

De asemenea, trebuie să fim atenți si la rducerile vacannțelor expuse pe internet, nu numai că acestea pot fi false și putem pierde toți bani, dar există riscul să ajungem acolo și să nu fie deloc la fel cum am vorbit de la început, prețul să fie mai scump, iar locația să nu fie nici pe aproape unde o văzusem noi.

Caz de gripă în București! O fetiță de un an şi jumătate a fost adusă de urgență în Capitală... Salariul minim pe economie 2020. Cu cât au crescut salariile în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x