Antena Căutare

Aflati cum puteti plati mai putin la casa!

Cine cauta gaseste preturi mai mici. Rafturile magazinelor ascund adevarate chilipiruri pentru cei care vor sa fenteze scumpirile. Cu multa rabdare si atentie, se pot cumpara produse ieftine si bune. Reporterii Observator va arata cateva trucuri pentru a plati mai putin la casa.

Produsele aflate cel mai la indemana sunt, de obicei, cele mai scumpe. Ca sa obtina aceasta plasare pe raft, producatorii si furnizorii platesc bani frumosi, iar taxele se reflecta in pret.

O alta varianta o reprezinta produsele marca proprie a magazinului. De cele mai multe ori, preturile sunt mult mai mici, iar calitatea este comparabila cu cea a liderilor de piata.

Si produsele cumparate in cantitati mai mari sunt o modalitate de a face mici economii. Iar cine are timp pentru cumparaturi, poate compara preturile din mai multe magazine pentru a face alegerea cea mai buna.

Marcile proprii sunt un instrument pe care il folosesc retailerii pentru a avea acoperire pe produse in perioadele in care furnizorii nu le pot livra.

Tavanul unui Mall din Arad s-a prabusit ... Din 2014 salubrizarea Bucurestiului va fi realizata de o singura firma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x