Antena Căutare

Ce se întâmplă la metrou, miercuri dimineață! Mii de oameni se plâng de AGLOMERAȚIA infernală, iar METROREX A REACȚIONAT: ”S-a defectat...”

Mii de oameni s-au plâns, miercuri dimineață, de întârzierile de la metrou care au depășit 30 de minute, iar Metrorex a intervenit și a explicat ce se întâmplă. 

Mii de oameni s-au plâns, miercuri dimineață, de întârzierile de la metrou care au depășit 30 de minute, iar Metrorex a intervenit și a explicat ce se întâmplă.

Astfel, reprezentanții companiei au explicat că totul s-a întâmplat din cauza unui macaz defect la stația Brâncoveanu.

„Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea stației de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz.

Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecțiunii și reluarea circulației.

La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale.

Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din stațiile și în trenurile de metrou.”, au declarat aceștia conform Digi24.

Mii de internauți s-au plâns de faptul că nu se circulă pe magistrala Berceni-Pipera, care de obicei este cea mai aglomerată dintre toate, iar cozile sunt interminabile în mai multe stații.

Calculator salariu minim brut. Cați bani iei în mână de la 1 noiembrie/ Cât crește salariul net... E panică în România. A fost redescoperit VIRUSUL! Autoritățile sunt în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x