Antena Căutare

Aglomeratie la permise auto. Sute de oameni vor sa scape de taxele pentru analizele medicale

Noua lege a permiselor auto i-a scos pe soferi din case. Zi de zi, inca din primele ore ale anului, mii de oameni au luat cu asalt sediile in care se depun dosarele. Vor sa scape astfel de taxele pentru analizele medicale ce vor deveni obligatorii de pe 19 ianuarie. Nimeni nu si-a imaginat insa ca va sta peste cinci ore la coada

Sute de oameni s-au asezat la coada la biroul de permise auto din Arad. Batranii care au venit dis-de-dimineata abia au mai putut respira. Explicatia este simpla: oamenii s-au trezit cu noaptea in cap ca sa ajunga dimineata la ghisee pentru ca este singurul sediu din tot judetul unde se pot depune actele.

In Deva, aceeasi coada. Oamenii au venit sa-si schimbe permisele chiar daca actul le expira chiar si peste patru, cinci ani. Totul ca sa nu plateasca taxele pentru vizitele medicale.

Autoritatile spun ca oamenii au inteles insa gresit legea. “Exista o confuzie. Permisele raman valabile. ele raman valabile pana la data de expirare. in data de 19 ianuarie nu expira decat cele care expira in 19 ianuarie”, a declarat comisarul sef Marin Nicolae, seful Serviciului Inmatriculari Permise.

Cozi la fel de mari sunt asteptate si in zilele urmatoare.

Furt de 100.000 de lei la un bancomat din judetul Timis. Politistii incearca sa-i prinda pe autori... Traditii de Sfantul Ioan: in Talmacel, inca se mai practica udatul Ionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x