Căutare Live

Aglomerație pe autostrada A2, în urma unui carambol produs! Coloană de mașini de trei kilometri pe drumul spre mare

Un carambol în care au fost implicate cinci mașini s-a produs pe Autostrada Soarelui, în această dimineață. În urma accidentului o coloană de peste trei kilometri de mașini s-a format pe drumul spre mare.

Accident pe A2, în urma ciocnirii a 5 masini

Europa FM

Traficul rutier este îngreunat pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui A2, sâmbătă dimineaţă, după o tamponare între cinci autoturisme, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. O coloană în mișcare s-a format pe aproximativ 3 kilometri.

A vrut să ardă frunzele, însă a dat foc la casă! Neatenția l-a costat scump

Evenimentul rutier s-a produs la kilometrul 139, în apropierea localităţii Feteşti din judeţul Ialomiţa, soldându-se doar cu pagube materiale.

"Două dintre autoturismele implicate sunt staţionate pe banda de urgenţă, iar circulaţia în zonă se desfăşoară îngreunat, formându-se coloană în mişcare pe aproximativ 3 kilometri", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Gest inconștient și imagini revoltătoare! Un bărbat îndeamnă un copil să se apropie de urși! Imaginile au devenit virale...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri