Aglomerație pe autostrada A2, în urma unui carambol produs! Coloană de mașini de trei kilometri pe drumul spre mare

Un carambol în care au fost implicate cinci mașini s-a produs pe Autostrada Soarelui, în această dimineață. În urma accidentului o coloană de peste trei kilometri de mașini s-a format pe drumul spre mare.

Accident pe A2, în urma ciocnirii a 5 masini

Europa FM

Traficul rutier este îngreunat pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui A2, sâmbătă dimineaţă, după o tamponare între cinci autoturisme, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. O coloană în mișcare s-a format pe aproximativ 3 kilometri.

A vrut să ardă frunzele, însă a dat foc la casă! Neatenția l-a costat scump

Evenimentul rutier s-a produs la kilometrul 139, în apropierea localităţii Feteşti din judeţul Ialomiţa, soldându-se doar cu pagube materiale.

"Două dintre autoturismele implicate sunt staţionate pe banda de urgenţă, iar circulaţia în zonă se desfăşoară îngreunat, formându-se coloană în mişcare pe aproximativ 3 kilometri", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri