Antena Căutare

Ai cumpărat un produs şi vrei să-l returnezi? Ce trebuie să ştii despre acest proces

Dacă ai achiziţionat online un produs şi vrei să-l returnezi, nu trebuie să-ţi faci probleme dacă nu ai mai păstrat ambalajul, căci nu mai ai nevoie de el.

Dacă ai achiziţionat online un produs şi vrei să-l returnezi, nu trebuie să-ţi faci probleme dacă nu ai mai păstrat ambalajul, căci nu mai ai nevoie de el.

Conform unei legi, care a intrat în vigoare la începutul lunii noiembrie, retailerii nu mai au dreptul să ceară clienţilor să păstreze ambalajele produselor pe care le achiziţionează.

Un act normativ recent intrat în vigoare interzice comercianţilor să mai condiţioneze returnarea produselor de modul în care clienţii păstrează ambalajele. Mai mult de atât, chiar şi etichetele agăţate direct de produs sau ataşate acestuia sunt considerate ambalaje, potrivit noii legi.

În cazul în care această lege nu este respectată de unii dintre agenţii economici, aceştia riscă amenzi cuprinse între 15.000 şi 25.000 de lei.

Informaţii de ultimă oră despre victimele din Colectiv! Opt răniți în stare critică și încă cinci în stare gravă se află... Daune record cerute de rudele victimelor din Colectiv! Oamenii vor să se facă dreptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x