Căutare Live

Ai grijă ce mânânci! Ce reprezintă eticheta de pe BANANE

Atunci când cumpărați fructe proaspete acordați o atenție deosebită etichetelor lipite pe ele. Acestea vă oferă informaţii preţioase despre modul în care au fost crescute bananele pe care urmează sa le consumaţi.

Atunci când cumpărați fructe proaspete acordați o atenție deosebită etichetelor lipite pe ele.

Acestea vă oferă informaţii preţioase despre modul în care au fost crescute bananele pe care urmează sa le consumaţi. Codurile ataşate sunt de mai multe tipuri. În continuare vă prezentăm semnificaţia lor şi de care ar trebui să vă feriţi.

Codul din patru numere care începe cu numărul 3 sau 4, indică faptul că fructele au fost cultivate în “mod tradiţional” şi este foarte probabil să conţină pesticide.

În cazul în care fructele pe care vreţi să le cumpăraţi au un cod format din 5 cifre, iar 8 este prima cifra, înseamnă că este posibil să cumpăraţi un produs modificat genetic. În acest caz, este mai bine să renunţaţi.

Dacă fructele conţin o inscripţie formată din cinci cifre, iar prima este 9, atunci aţi nimerit bananele bune, produsele fiind unele sănătoase, cultivate organic, fără pesticide sau chimicale.

I s-a spus: "Andre, ești nebun, nu face asta, nu e sală de spectacole în România, o să pierzi bani'! N-a contat! Ri... Patriarhul Daniel şi-a schimbat maşina. Nu este deloc ieftină! Cum arată şi cât a costat automobilul...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x