Antena Căutare

Ai visat ASTA? Atunci uite ce te așteaptă! Află ce îți rezervă VIITORUL, în funcție de VIS!

Visele sunt prezente în viața oricui, așa că este important să cunoști semnificația lucrurilor pe care le vezi în somn.

Visele sunt prezente în viața oricui, așa că este important să cunoști semnificația lucrurilor pe care le vezi în somn.

ALERGA: nevoia de deconectare, suprasolicitare, fuga de o situatie dificila; (daca reusesti sa fugi de ceva/cineva) dorinta de a schimba anumite lucruri, fuga de ceva anum, poate insemna teama de lucrul sau persoana de care fugi; (vrei sa fugi, dar picioarele nu te asculta) neincredere in fortele proprii, lipsa de automotivare, dorinta de a schimba anumit aspecte din viata ta, dar imposibilitatea de a o face pentru moment; (alergând de semn de bucurie) nevoia de a diminua din ritmul actiunilor din viata ta; (intr-o cursa) semn de competitie, trebuie sa fii atent/a la cei cu care lucrezi sau concurezi; (câstigând o cursa) incredere in fortele proprii, optimism, dorinta de realizare personala.

CĂUTA: (ceva, dar nu gasesti) semn de dezorientare, frica, nevoia de securitate, semn de instabilitate; sentimentul ca nu esti pe drumul cel bun; (cautând ceva si gasind) ducerea la bun sfarsit a activitatilor; semn de stabilitate, siguranta; (esti cautat de cineva) interesul celorlalti fata de tine, apreciere, semn de recunostinta, recunoasterea unor limite.

GÂNDACI: senzatie de respingere, oroare; perioada grea a vietii, în care esti supus multor modificari ce nu iti creeaza placere; nevoia de repaus, de retragere din agitatia vietii; tendinta de a-ti neglija propria persoana si de a te compromite.

ÎNTUNERIC: teama de necunoscut, aspecte nebanuite ale unei semn de dileme, nu stii încotro te îndrepti sau încotro s-o apuci, sentiment de cumpana, posibilitati de modificare, teama, nevoia de securitate, neîncredere, mister, riscuri, posibile pericolee ascunse, simbolul subconstientului tau; (orbecaind prin întuneric) dorinta de a gasi o solutie cu orice pret, speranta în rezultate favorabile, semn de semn de curajul de a înfrunta posibile pericolul, deruta, dorinta de modificare.

Află aici semnificația pentru alte VISE!

Adevărul despre situaţia cutremurelor din România! Cum ne afectează tragedia din Nepal şi la ce trebuie să ne aşteptăm... Ce ne așteaptă mâine! Informare meteo pe parcursul zilei de joi, în întreaga țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x