Căutare Live

Aici a așezat Gheorghe Dincă cadavrul Alexandrei Măceașnu pentru a-l distruge! Cum arată fundul butoiului! Imaginea, surprinsă în momentul descinderii în curtea criminalului

Anchetatorii nu au reușit să facă lumină în cazul de la Caracal, însă pe internet au apărut imagini inedite cu butoiul în care Gheorghe Dincă le-ar fi ars pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, dar și telefonul folosit de adolescentă pentru a suna la 112.

Anchetatorii nu au reușit să facă lumină în cazul de la Caracal, însă pe internet au apărut imagini inedite cu butoiul în care Gheorghe Dincă le-ar fi ars pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, dar și telefonul folosit de adolescentă pentru a suna la 112.

Jurnalistul Ovidiu Zara a publicat fotografii cu butoiul în care Gheorghe Dincă spune că le-ar fi ars pe cele două adolescente, dar și cu telefonul pe care bărbatul l-ar fi lăsat în casă în ziua în care adolescenta a sunat la 112.

Aici a așezat Gheorghe Dincă cadavrul Alexandrei Măceașnu pentru a-l distruge! Cum arată fundul butoiului! Imaginea,  surprinsă în momentul descinderii în curtea criminalului

Citește și: Un martor, declarație bombă în cazul Caracal! Unde și cât timp a ținut-o ascunsă Dincă pe Luiza, de fapt. „S-a răstit la mine să nu intru acolo!”

Atunci, Alexandra Măceșanu a apelat de mai multe ori numărul de urgenţă, timp în care principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, se afla la Craiova.

Potrivit imaginilor făcute publice de jurnalistul respectiv, mobilul este unul vechi, care nu a putut fi localizat. De cealaltă parte, însă, în butoi se mai pot observa urmele unei curele arse.

Citește și: Dezvăluire de ultim moment. E informaţia dimineţii: "Am fost luată la Dincă, erau patru persoane şi..."

„Butoiul în care Dincă susține că le-ar fi ars pe Luiza și pe Alexandra. Cenușă, urmele unei curele arse... Oase? Probabil mai la fund!
(fotografia a fost făcută la momentul descinderii în curtea lui Dincă). Alăturat, fotografia telefonului mobil de pe care Alexandra a sunat la 112.
Oare cineva sănătos la cap crede că fetele au fost arse complet în căzănelul ăla de tablă?
”, a scris Ovidiu Zara pe Facebook.

Agent din Constanța, surprins într-o stare avansată de ebrietate! Bărbatul se clătina când a fost filmat: ”Domnu' poliți... Constanţa: Opt percheziţii într-un dosar legat o operaţiune de tranzit vamal ce viza un transport de ţigări. Acestea au ...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x