Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

AJUTOARE SOCIALE 2018. Lovitură cruntă pentru cei care primeau ajutoare sociale. E OFICIAL

Ministrul a specificat ca in România trebuie încurajata munca, nu nemunca, iar ajutoarele sociale ar trebui revizuite, pentru a ști exact cine intră în posesia lor.   

AJUTOARE SOCIALE 2018. Lovitură cruntă pentru cei care primeau ajutoare sociale. Ce se va va întâmpla cu cei care primesc ajutoare sociale.

AJUTOARE SOCIALE 2018. Potrivit declarațiilor recente făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, România trebuie să cunoască anumite schimbări serioase în ceea ce privește legislația muncii și a fiscalității, pentru că lucrurile să fie echitabile pentru toți angajații și cetățenii.

Ministrul a specificat, în cadrul unui interviu recent, că în România trebuie încurajată muncă, nu nemunca, iar ajutoarele sociale ar trebui revizuite, pentru a ști exact cine intră în posesia lor:

Citește și: Calculator salarii part-time 2018. Câți bani îți oprește statul și ce îți rămâne ție


"În sistemul bugetar vorbim despre 1,2 milioane de salariați. Trebuie să analizăm toate cheltuielile publice. Vom veni cu un raport în a două parte a anului. Din păcate, este o situație în care e mai bine să muncești la stat decât la privat. Fiecare om însă trebuie să justifice ceea ce face. Făcând achizițiile centralizat, se pot reduce cheltuielile bugetare. Statul trebuie să încurajeze muncă, nu nemunca, cea ce implică o serie de măsuri, prin care să punem omul să facă ceva pentru banii pe care statul îi acordă, că ajutor social, de exemplu", a afirmat Teodorovici, conform Agerpres.

AJUTOARE SOCIALE 2018. Revoluția fiscală a anului 2018 va viza și ajutoarele sociale, în cadrul cărora sunt prevăzute tăieri masive.

Recomandari