Antena Căutare

Ajutoarele de la UE pentru persoanele defavorizate sunt mai reduse decat anul trecut

Se impart pachete de la Uniunea European, dar nu mai sunt la fel de bogate ca anul trecut. Persoanele defavorizate din Constanta, care au venituri lunare de sub 400 de lei, primesc pachete fara ulei si cu doar doua kilograme de faina, din 13 kilograme cum era pana acum.

Totul se intampla din cauza unor probleme pe care Agentia de Plati si Interventii in Agricultura le are cu firma bulgareasca ce a castigat licitatia internationala pentru livrarea uleiului si fainii. Consiliul Judetean Constanta va actiona in instanta APIA pentru recuperarea drepturilor alimentare aferente anului 2012.

Pana atunci, jumatate din cei peste 20.000 de beneficiari ai ajutoarelor din orasul Constanta, vor primi doua kilograme de malai, sase kilograme de orez, paste fainoase, trei kilograme de zahar, un kilogram de fasole, doua cutii cu mazare, o jumatate de kilogram de biscuiti, o cutie cu rosii in bulion si o cutie cu pasta de tomate.

Programul de ridicare a pachetelor cu alimente este de luni pana smbata, in intervalul orar 8:00-16:00.

Foto: Intact Images

Incendiu in cartierul Titan: O familie intreaga, la un pas sa arda in propria casa... Cele mai ascutite minti au participat la Olimpiada prescolarilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x