Căutare Live

Ajutor financiar pentru persoanele care au pensii mai mici de 2.000 de lei! Câți bani vor primi înainte de Crăciun

Sute de mii de persoane vor primi un ajutor financiar din partea statului în valoare de șase sute de lei, conform unui proiect de lege ce a fost aprobat de curând. 

Sute de mii de persoane vor primi un ajutor financiar din partea statului în valoare de șase sute de lei, conform unui proiect de lege ce a fost aprobat de curând.

Este vorba despre circa 553.000 de persoane din Republica Moldova care au o pensie mai mică de 2.000 de lei. Acestea vor beneficia de ajutorul de 600 de lei, pe care-l vor primi înainte de Sărbători.

Dintre aceștia, peste 400.000 sunt beneficiari de pensii pentru limită de vârstă, în timp ce ceilalţi sunt beneficiari de pensii de dizabilitate, pensii de urmaş, iar aproximativ 600 de persoane sunt militarii în termen sau membri ai familiilor acestora. Suportul unic va fi acordat pensionarilor în luna decembrie curent.

Anunţul despre compensaţia unică de sărbători a fost făcut ieri, de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Acesta a precizat că PDM îşi propune să vină în fiecare an cu astfel de ajutoare de sărbători.

"Toate aceste ajutoare, compensaţii, majorări de salarii şi de pensii au devenit posibile pentru că guvernarea noastră, guvernarea Partidului Democrat, a reuşit să acumuleze încasări importante la buget datorită ordinii şi reformelor pe care le facem, asigurând creşterea stabilă a economiei ţării, chiar dacă în toată regiunea există un fundal de instabilitate politică şi economică", a declarat preşedintele Partidului Democrat din Moldova.

Mii de focare de pestă porcină, în prag de Crăciun. Autoritățile se tem de ce e mai rău... Cervantes a simțit, de 1 decembrie, românește și a cântat ”Treceți batalioane”...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x