Antena Căutare

Al patrulea caz de infecţie cu coronavirus din Mureş - un bărbat de 28 de ani care lucrase în Italia; el se afla în carantină

Cel de-al patrulea caz de infecţie cu coronavirus din judeţul Mureş, cel anunţat marţi, este un bărbat de 28 de ani, care lucrase în Italia, de unde s-a întors cu maşina. Tânărul se afla în carantină şi în prezent este asimptomatic.

Potrivit Prefecturii Mureş, este vorba de un bărbat de 28 de ani, aflat în spaţiile de carantină, care în perioada ianuarie-martie 2020 a lucrat în Italia. El a revenit în România în 10 martie, într-un autoturism împreună cu alte trei persoane, şi ele carantinate.

"În prezent este asimptomatic şi a fost transferat la Secţia de Boli Infecţioase din Târgu Mureş. De asemenea, a fost demarată ancheta epidemiologică de către DSP Mureş", au transmis reprezentanţii Prefecturii.

Acesta este al patrulea caz de infecţie cu Covid-19 înregistrat în judeţul Mureş. La nivel naţional, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 184.

Sursa : news.ro

Observator Update, ora 11:00. Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus ajunge la 184, în România... Femeia din Ialomiţa confirmată cu coronavirus venise din Italia, unde lucra la un hotel care s-a închis; ea era în caran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x