Antena Căutare

Alarmă falsă în cazul amenințării cu bombă de la o bancă din capitală

Amenințarea cu bombă de la o bancă din București nu s-a confirmat. Apelul efectual la 112, care anunța prezența unui dispozitiv exploziv în incinta unei bănci s-a dovedit a fi fals.

Alarmă falsă în cazul amenințării cu bombă de la o bancă din capitală
Alerta cu bombă de la bancă a fost falsă | observator.tv.ro

Poliţiştii şi Brigada Antiteroristă a SRI au intervenit marţi la un sediu de bancă din sectorul 2 al Capitalei unde, prin apel la 112, a fost anunţat un dispozitiv exploziv.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7, ai Brigăzii Rutiere, precum şi de la Serviciul Pirotehnic al IGPR.

Personalul băncii a fost evacuat.

Alertă cu bombă a avut loc la o bancă din Sectorul 2 al capitalei.

Poliţiştii şi Brigada Antiteroristă a SRIau intervinit la un sediu de bancă din Sectorul 2 unde, prin apel la 112, a fost anunţat un dispozitiv exploziv.

"Astăzi, 3 martie, prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunţat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuţie, în care o persoană afirma că la sediul unităţii bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv", precizează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, ai Brigăzii Rutiere, precum şi din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind luate măsuri din competenţă.

Încă șase suspecți de infectare cu Covid-19! Oamenii au intrat în contact cu bărbatul confirmat cu coronavirus... Gripa continuă să faca ravagii! Încă două persoane au murit. Numărul total al deceselor a urcat la 51...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x