Antena Căutare

Laptele este bun: inca o situatie in care numele Romaniei a fost fals implicat intr-un scandal din industria alimentara

Semnalul de alarma tras de Serbia in privinta laptelui contaminat cu o toxina cancerigena s-a dovedit fals pentru Romania. Tara noastra este ferita de orice pericol

Ministerul Agriculturii a confirmat astazi ca nu exista pericolul ca laptele din tara noastra sa fie contaminat cu acea substanta cancerigena numita aflatoxina. Anul trecut, toate cele 81 de probe de lapte analizate s-au incadrate in limitele normale.

Mai mult chiar, Uniunea Europeana are un sistem de atentionare foarte bine pus la punct in ceea ce priveste siguranta alimentara si pana in prezent nu a fost emisa nicio alerta. In plus, informatia potrivit careia ministrul Agriculturii Daniel Constantin ar fi purtat o discutie pe aceasta tema cu omologul sau sarb s-a dovedit a fi falsa.

Este de fapt, inca o situatie in care numele Romaniei a fost fals implicat intr-un scandal din industria alimentara, iar laptele din piete sau din magazine poate fi consumat cu incredere.

Foto: Intact Images

VIDEO: Harlem Shake a ajuns in cimitirele din Sibiu. Mai multi tineri s-au dezlantuit printre morminte... AVIZ AMATOARELOR! Cel mai mare targ de nunti din Romania va fi deschis pana duminica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x