Examenele auto au fost suspendate. Candidații trebuie să se reprogrameze, după doi membri ai Serviciului Regim Permise Alba au Covid

Examenele pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea vehiculelor, preschimbarea permiselor de conducere sunt suspendate după apariţia a două cazuri de COVID-19 Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba.

Examenele auto au fost suspendate în Alba

”Având în vedere faptul că la data de 14.08.2020, doi angajati din cadrul SPCRPCIV Alba au fost confirmaţi pozitiv cu COVID 19, în scopul prevenirii răspândirii virusului şi protejării cetăţenilor beneficiari ai serviciilor noastre, precum şi pentru efectuarea dezinfecţiei şi decontaminarii spaţiilor destinate publicului şi angajaţilor , activităţile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulaţie vor fi suspendate”, anunţă Prefectura Alba.

Suspendarea este valabilă în perioada 17.08-19.08.2020.

De asemenea, activitatea de examinare proba practică va fi suspendată în perioada 17.08-21.08.2020.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri