Antena Căutare

Alba: O femeie a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală, după o explozie în locuinţa sa; femeia va fi transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti

O femeie din localitatea Sânmiclăuş, judeţul Alba, a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală, după o explozie în locuinţa sa, provocată, cel mai probabil, de la o acumulare de gaze. Femeia a fost transportată la Spitalul din Cluj-Napoca, dar va fi transferată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenţie Blaj a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane care a suferit arsuri pe aprox 40-50% din corp, în urma unei explozii în locuinţa proprie.

”Persoana rănită este o femeie în vârstă de 79 de ani, iar intervenţia a avut loc în comuna Şona, localitatea Sânmiclăuş. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul din Cluj urmând să fie transferată, pe cale aeriană, la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a transmis ISU Alba.

Sursa citată a precizat că incidentul s-a produs, cel mai probabil, de la o acumulare de gaze în interiorul locuinţei.

Echipaje de intervenţie de la firma de furnizare a gazului, dar şi pompieri şi poliţişti încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs explozia.

Sursa : news.ro

Scandalul momentului! Bătrâna care a trecut prea încet strada, amendată pe nedrept de polițiști! Ce prevede legea... Zile libere legale 2019. Vești bune pentru angajați: minivacanță de Sfânta Maria 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x