Antena Căutare

Alba: O fetita cu probleme cardiace a murit, dupa ce a fost tratata pentru "atacuri de panica"

Acuzatii grave in Alba! O fetita de 7 ani a murit la cinci zile dupa ce s-a accidentat pe un tobogan, intr-un loc de distractii pentru cei mici. Parintii au dus-o la spital in aceea seara, dar medicii au tratat-o pentru atacuri de panica. Azi-noapte insa, la scurt timp dupa ce a fost externata, fetita a murit.

Totul a inceput joia trecuta, cand fetita a mers la locul de joaca impreuna cu parintii sai. La un moment dat, cea mica s-a ciocnit de un alt copil si a lesinat. Si-a revenit insa destul de repede, asa ca parintii nu s-au alarmat si au dus-o acasa.

Pe seara, insa, fata a inceput sa verse asa ca a ajuns la spital. Acolo a inceput taraboiul. Dupa ce au analizat simptomele, medicii au pus diagnosticul: atac de panica. Au internat-o si au tratat-o ca atare. Pana ieri, cand tatal ar fi cerut ca micuta sa fie externata.

Azi noapte, starea fetei s-a agravat, iar medicii de pe ambulanta au resuscitat-o doua ore. in zadar. In urma rezultatelor preliminare ale necropsiei, medicii au descoperit ca fata avea afectiuni cardiace mai vechi. In functie de concluziile finale ale anchetei, parintii vor decide daca vor face vreo plangere sau nu.

Istoria Monarhiei, materie de liceu. Ce lucruri interesante ii asteapta pe elevii care vor sustine aceste cursuri... Un focar de pseudopesta aviara a fost descoperit la Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x