Antena Căutare

Alba: O tanara cu probleme psihice a nascut singura intr-o toaleta

Caz revoltator la Alba. O tanara de 21 de ani, cu probleme psihice, care ar fi trebuit sa fie strict supravegheata de asistentii sociali, a nascut singura, in toaleta centrului in care locuieste. Mai mult, angajatii spun ca nu aveau nicio banuiala ca fata ar fi insarcinata. Cand au ajuns medicii la centru, bebelusul era mort.

Aproape de 10 noaptea, fata i-a spus asistentului de serviciu ca se simte rau. O durea foarte tare stomacul, asa ca a mers la toaleta. Intre timp, barbatul a chemat ambulanta.

Iar fatul era mort cand au ajuns medicii. Conducerea centrului care apartine de Directia pentru Protectia Copilului spune ca nimeni nu a observat ca fata era insarcinata.

Si totusi, pare greu de crezut ca nimeni nu a observat ca tanara ia proportii. Mai mult, surse din cadrul centrului spun ca era evident ca fata era insarcinata.

Acum politia incearca sa afle ce s-a intamplat exact. Si mai ales daca bebelusul era deja mort atunci cand a fost nascut. In paralel, conducerea centrului de plasament a deschis o ancheta interna.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat legea Big Brother... A murit Emanuel Valeriu, jurnalist si fost director general al TVR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x