Antena Căutare

Alba: Tânăr care a incendiat o maşină, reţinut de poliţişti/ El este cercetat pentru distrugere

Un tânăr din judeţul Braşov, care a incendiat o maşină parcată în municipiul Alba-Iulia, a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru distrugere. Maşina a fost distrusă în proporţie de 40%.

Poliţiştii din Alba l-au identificat şi reţinut pe un tânăr din judeţul Braşov, care, în noaptea de luni spre marţi, ar fi incendiat o maşină parcată pe o stradă din Alba-Iulia.

”În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 10/11 februarie 2020, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi profitat de faptul că portbagajul unui autoturism parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia nu a fost asigurat şi ar fi provocat un incendiu în interiorul acestuia. În urma incendiului, autoturismul, care aparţine unei firme de taxi, a fost distrus în proporţie de 40 %”, a transmis, miercuri, IPJ Alba.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa : news.ro

Şcoli închise din cauza epidemiei de gripă. Peste 3.600 de elevi stau acasă... Directoarea şcolii din Dolj, unde 17 elevi ar fi suferit o intoxicaţie, primele declarații: ”Nu s-a făcut nicio dezinsec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x