Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Alba: Un mort şi un rănit după o explozie produsă la o firmă de colectare a fierului vechi; cele două victime lucrau cu deşeuri de componente de proiectile

O persoană a murit şi o alta a fost rănită, marţi, în urma unei explozii produse la o firmă de colectare a fierului vechi din Pianu de Jos, judeţul Alba. Primele informaţii arată explozia s-a produs în timpul manipulării unor deşeuri de componente de proiectile.

Potrivit Poliţiei Judeţene Alba, o persoană de 43 de ani a murit şi o alta, în vârstă de 52 de ani, a fost rănită, în urma unei explozii produse în localitatea Pianu de Jos, în incinta unei societăţi comerciale care colecteată deşeuri de fier.

Victimele accidentului sunt din judeţul Hunedoara.

"Din primele cercetări a rezultat că explozia s-ar fi produs pe fondul manipulării unor deşeuri de componente de proiectile, în incinta unei societăti comerciale care colectează fier vechi. Cercetarile sunt continuate sub asepectul savârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului materiilor explozive. Verificăm inclusiv aspectele legate de funcţionarea societăţii, precum şi provenienţa şi modul de exploatare a acestui tip de deşeuri", arată sursa citată.

Sursa : news.ro