Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019. Accidente și aglomerații după închiderea urnelor! În Iaşi, o mașină cu buletine de vot a fost izbită în plin de un şofer băut

Chiar dacă procesul de vot s-a încheiat la ora 21, pentru membrii secţiilor munca a continuat până târziu în noapte. După ce buletinele au fost numărate, sacii au fost transportaţi la Birourile Electorale din oraşe, care au făcut centralizarea. Nu au lipsit nici incidentele. În Iaşi, o mașină cu buletine de vot a fost izbită în plin de un şofer băut.

Accidentul s-a petrecut în timp ce membrii unei secţii de votare din localitatea Cărbunari se îndreptau spre Prefectura Iaşi, ca să predea buletinele. Un şofer nu le-a acordat prioritate şi i-a lovit frontal.

Două persoane au fost rănite. Polițiștii au stabilit că șoferul era băut și au deschis dosar penal. O echipă de intervenție rapidă s-a deplasat la locul accidentului și a preluat buletinele de vot, astfel încât ele se află în siguranță.

Nici în București, noaptea nu a fost mai liniștită. Membrii secțiilor de votare au muncit ore bune după închiderea urnelor. În primele ore ale nopţii, la prefectura Ilfov au fost aduse şi buletinele de vot din tot judeţul. Aglomeraţie a fost şi la Biroul Electoral Judeţean din Alba, unde s-au adunat sute de persoane. Biroul Electoral Central va avea, la ora 11, prima raportare oficială a rezultatelor parţiale din primul tur de scrutin.

Alegeri Prezidențiale 2019. A vrut să voteze și a murit! Un bărbat a decedat chiar la ieșirea din secția de votare, în L... 11 noiembrie - Ziua veteranilor de război...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x