Antena Căutare

Incident la Liceul ”Sf. Sava” din Capitală, unde a votat Viorica Dăncilă. Președintele AEP a intervenit personal

Președintele Secției de vot nr. 77 de la Liceul Sf. Sava din Capitală a blocat accesul presei în sală, în această dimineață. Acesta a invocat o circulară din turul I, conform căreia presa nu poate filma/fotografia fără acordul votanților și al majorității membrilor comisiei de vot.

Incident la Liceul ”Sf. Sava” din Capitală, unde a votat Viorica Dăncilă. Președintele AEP a intervenit personal
Viorica Dăncilă a votat la Liceul ”Sf. Sava” din București | Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin Mitulețu Buică, s-a deplasat personal astăzi la Secția de votare nr. 77, pentru a-i aduce la cunoștință președintelui comisiei o nouă circulară emisă de Biroul Electoral Central (BEC), la solicitarea AEP, cu scopul de a preveni astfel de incidente. „Această nou circulară a fost emisă tocmai pentru a evita incidentele asemănătoare din turul 1, dar astfel de situații au mai avut loc și astăzi”, a declarat președintele AEP.

Conform ”Libertatea”, după intervenția președintelui AEP, situația a revenit la normal, presa având din nou acces în sală.


Gest neașteptat, la parastasul Regelui Mihai! Ce s-a întâmplat, chiar înainte de alegerile prezidențiale 2019... El este românul care colindă“ parcările din Germania şi duce şoferii de TIR la vot cu maşina personală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x