Antena Căutare

Alegeri Prezidențiale 2019. Pericol imens pentru românii care vor merge la o secție de votare din Brașov! Cu ce boală s-ar putea alege. „Nu s-a făcut dezinfecţie”

Românii care vor merge duminică să își aleagă președintele într-o secție de votare din Brașov riscă să se îmbolnăvească, potrivit unui anunț al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Braşov.

Alegeri Prezidențiale 2019. Pericol imens pentru românii care vor merge la o secție de votare din Brașov! Cu ce boală s-ar putea alege. „Nu s-a făcut dezinfecţie”
Ilustrație.

Mai mulţi elevi ai aceleiaşi clase din Şcoala nr. 12 din Braşov au fost internaţi la spital cu hepatită A, boala mâinilor murdare. Potrivit Comisaritului, sala nu a fost dezinfectată şi va fi secţie de vot, iar cei care vor vota acolo riscă să se îmbolnăvească.

Conform Comisaritului pentru Protecţia Consumatorului Braşov, sesizarea a venit de la mai mulţi părinţi, astfel că a început un control la Şcoala nr. 12 din Braşov.

Şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu, a declarat că părinţii semnalau faptul că mai mulţi elevi din aceeaşi clasă sunt internaţi cu diagnosticul de hepatită A şi nu ştiau dacă să-şi mai trimită copiii la şcoală.

„Părinţii erau agitaţi. Nu ştiau dacă să-i mai trimită pe copii la şcoală sau nu. Sunt şapte sau opt elevi din aceeaşi clasă cu hepatită A, internaţi, confirmaţi. (...) În clasă se învaţă în continuare. Nu s-a făcut dezinfecţie”, a declarat Susanu, potrivit Mediafax.

Susanu a precizat că hepatita A este boala mâinilor murdare şi se transmite uşor.

„Problema este că în acea clasă, la ora 15.00, se introduce urna de vot iar apoi se sigilează încăperea. Cei care vin la vot pot fi puşi în pericol”, a precizat şeful CRPC Braşov.

Muncitor prins sub un mal de pâmânt în Teleorman; el a fost scos, fiind în stop cardio-respirator şi se fac manevre de r... Poliţist din judeţul Vaslui, reţinut pentru mai multe infracţiuni, între care luare de mită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x