Căutare Live

Alertă ceață! Circulaţia pe autostrăzile A2 Drajna - Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea se desfășoară cu dificultate

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, sâmbătă dimineaţă, pe autostrăzile A2, tronsonul Drajna - Constanţa, şi A4 Ovidiu - Agigea, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub o sută de metri.

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, sâmbătă dimineaţă, pe autostrăzile A2, tronsonul Drajna - Constanţa, şi A4 Ovidiu - Agigea, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub o sută de metri.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2, tronsonul Drajna - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Din acelaşi motiv, se circulă îngreunat şi pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea (vizibilitate sub 100 de metri).

Poliţiştii le recomandă şoferilor ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers, să folosească în mod corespunzător luminile, iar pe autostrăzi - să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Sursa : news.ro

Dezvăluire șoc! Ce avere are Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu... Restricţii de trafic pentru bucureșteni! Traficul se va desfăşura îngreunat, în zona de sud a Centurii Capitalei, pentru...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri