Alerta cu bomba la Liceul "George Calinescu" din Capitala. Cladirea a fost evacuata

Liceul "George Calinescu" din Bucuresti a fost evacuat, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce un angajat al institutiei de invatamant a descoperit un colet suspect intr-una dintre toalete. Barbatul a anuntat politia.

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Bucuresti, a declarat ca o echipa de pirotehnisti verifica pachetul respectiv, dar si cladirea si zonele din jur.

"La ora 13:02, prin sistemul unic de urgenta 112, prin care Politia Capitalei a fost sesizata ca intr-una dintre toaletele acestui liceu a fost descoperit un colet suspect. Liceul a fost evacuat, copiii sunt in siguranta, zona este imprejmuita. La aceast moment se fac verificari in interiorul cladirii. Va trebui verificat fiecare coltisor din aceasta cladire asa ca nu se stie cu precizie cat va dura aceasta actiune a echipei de pirotehnisti", a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Citeste si Jurnalul!

Foto: lgcalinescu.ro

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri