Antena Căutare

Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti - Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost deviat

Poliţia Bucureşti a fost sesizată, vineri dimineaţă, că în sediul Tribunalului Bucureşti ar fi amplasat un dispozitiv exploziv. Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost deviat, la faţa locului intervenind pirotehniştii.

Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti - Clădirea a fost evacuată, iar traficul în zonă a fost deviat
Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşt

”În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului Bucureşti, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituţiei este amplasat un dispozitiv cu potenţial exploziv”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost aplicate măsurile necesare - devierea traficului rutier în zonă, delimitarea şi interzicerea accesului în zonă.

”Persoanele din clădire au fost evacuate. Spaţiul este verificat de către specialişti pirotehnişti”, a mai transmis Poliţia.

Sursa : news.ro

Medicii români, alarmați de creșterea de cazuri noi! Profesorul Virgil Musta: "Credeam că e doar un accident. Riscă... Un copil de nouă ani așteaptă, de zile în șir, pe holurile spitalului. Nu știe că tatăl lui a murit, pe masa de operație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x