Antena Căutare

Alertă de cod portocaliu! Drumuri întregi acoperite de ape! Vremea capricioasă face prăpăd în sudul Franţei

Drumuri întregi au fost acoperite de ape în urma precipitaţilor abundente. Ministerul Afacerilor Externe îi îndeamnă pe românii care doresc să plece în vacanţă să evite zonele afectate.

Drumuri întregi au fost acoperite de ape în urma precipitaţilor abundente. Ministerul Afacerilor Externe îi îndeamnă pe românii care doresc să plece în vacanţă să evite zonele afectate.

Între timp, americanii se pregătesc pentru uraganul Michael, care este aşteptat să lovească, mâine, statele Florida şi Alabama.

Este cod portocaliu de inundaţii în Franţa. Însoţită de precipitaţii abundente, o furtună violentă a lovit mai multe oraşe din sudul ţării. În anumite regiuni, ploile nu au durat mai mult de o oră. Însă au fost îndeajuns de puternice pentru a provoca inundaţii severe. Oamenii au filmat cum şuvoiale de apă au măturat tot ce le-a ieşit în cale.

S-a întâmplat foarte repede. În mai puţin de o oră, apa a ajuns la 60, 70 de cm. Deşi sunt chiar aici şi canalizările. Înăuntru, în restaurant, avem o placă albă exact cum este aceasta din spatele meu, şi pot spune că apa a ajuns la nivelul ei, poate puţin deasupra.

Din cauza inundaţiilor, traficul pe anumite artere a fost întrerupt. Meteorologii avertizează că furtunile vor dura până miercuri.

Răsturnare de situație în cazul tinerilor prăbușiți pe străzile din Câmpia Turzii, despre care s-a spus că ar fi luat dr... Legea pensionării 2018. Un articol privind sistemul unitar de pensii publice a fost, astăzi, declarat neconstituțional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x