Antena Căutare

Alertă de gripă în România. Cursurile din 50 de școli, suspendate parțial. Ce alte măsuri au luat autoritățile

Medicii din România sunt în alertă după ce în ultimele zile s-au înregistrat numeroase cazuri de gripă. Mai mult de atât, cursurile din aproape 50 de școli din Capitală au fost suspendate parțial.

Numărul cazurilor de gripă a crescut în ultimele zile, iar autoritățile au luat măsuri. Mai exact, acestea au amplasat covoare cu dezinfectant şi fac instructaj cu şcolarii şi părinţii, pentru a se feri de viroză.

Conform Antena 3, un covor îmbibat în dezinfectant a fost amplasat la intrarea într-o şcoală din Sectorul 2. Accesul adulţilor a fost restricţionat în unitatea şcolară iar elevii sunt rugaţi să poarte la ei substanţe de dezinfectat mâinile.

Pentru că dezinfecţia sălilor se poate face doar la sfârşitul săptămânii, pentru că substanţele pot fi periculoase pentru şcolari, autorităţile au găsit alte variante pentru a putea steriliza clanţele uşilor şi pardoselile. Mai exact, în sectorul 6, primarul spune că va distribui măşti medicale pe străzi, în zonele aglomerate, iar în sectorul 1, localnicii îşi pot face gratuit testul gripal.

Constanţa: Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum au fost făcute lucrările pe un şantier din centrul municipiului, d... Oportunitate mare pentru sudenții români! Li se dau locuri de muncă bine plătite în străinătate. Care sunt condițiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x