Antena Căutare

Alertă de vânt puternic în mai multe județe, până miercuri dimineața. Vezi zonele vizate

Administrația Natională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vânt puternic pentru 19 județe. Codul începe marţi seara și este valabil până miercuri dimineața, conform ANM.

Alertă de vânt puternic în mai multe județe, până miercuri dimineața. Vezi zonele vizate
cod galben de vânt puternic până miercuri dimineața

Potrivit meteorologilor, în intervalul 14 aprilie, ora 21:00 - 15 aprilie, ora 6:00, în judeţe din Dobrogea, sudul Moldovei şi în jumătatea estică a Munteniei vântul va sufla cu viteze în general de 55 - 75 km/h, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în special în zona înaltă, rafalele vor depăşi 80 - 100 km/h, spulberând zăpada.

Meteo 15 aprilie 2020: Cerul va fi în mare parte însorit și se vor înregistra temperaturi maxime de 16 grade Celsius

Totodată, în regiunile vestice, nordice şi centrale se vor înregistra temperaturi minime predominant negative, astfel că pe arii relativ extinse se va semnala brumă şi local îngheţ la sol.

Judeţele care se vor afla sub atenţionare Cod galben sunt: Tulcea, Constanţa, Galaţi, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Vrancea, Buzău, Covasna, Prahova, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi şi Caraş-Severin.

Semnal de alarmă! Un alt simptom mai puțin cunoscut al coronavirusului a fost identificat. "Oricine observă acest s... Cod galben de rafale de vânt în 19 județe de România. Se va semnala brumă şi local îngheţ la sol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x