Antena Căutare

Alertă! Dunărea a depășit cota normală și oamenii sunt îngroziți: „Așteptăm să se întâmple ceva rău!” Autoritățile se pregătesc de... dezastru

După ploile torenţiale din ultimele zile, fluviul a crescut brusc şi a trecut de cota de atenţie. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a cerut lucrătorilor de pe faleză să se pregătească pentru ce e mai rău.

După ploile torenţiale din ultimele zile, fluviul a crescut brusc şi a trecut de cota de atenţie. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a cerut lucrătorilor de pe faleză să se pregătească pentru ce e mai rău. Mai ales că toate deversările de pe dealuri se vor acumula, în continuare, în Dunăre. Timp de încă trei zile, fluviul este sub cod portocaliu de inundaţii.

Pe marginea Dunării, gălăţenii privesc îngroziţi cum apa creşte îngrijorător de la o zi la alta. Staţia de aşteptare la trecerea fluviului spre Tulcea este deja sub ape.

Azi dimineaţă s-a atins cota de 572 de centimetri, cu plus 12 centimetri peste cota de atenţie.

Fluviul a adus la mal crengi uscate şi gunoaie adunate de viituri. Cu lopeţi, lucrătorii de la Trecere Bac le adună necontenit.

În momentul în care Dunărea creşte, noi ducem pasarelele, le ridicăm cu ponton cu tot la apă mare. Ca să nu treacă maşinile prin apă.

La Galaţi, Dunărea a atins pragul istoric de 687 de centimetri acum 9 ani. Atunci s-a luat în calcul evacuarea a zeci de oameni dintr-un cartier al oraşului. Din fericire, nu a fost cazul. Într-un final, fluviul a fost ţinut sub control cu ajutorul digurilor supraînălţate cu saci umpluţi cu nisip.

Soția lui Dacia Cioloș vrea să introducă o nouă practică în toate școlile din România! Propunerea Valeriei Cioloș pentru... Video. Un elev este bătut de un jandarm la un liceu din Giurgiu. Ce i-a spus adolescentul înainte de scandal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x