Antena Căutare

Polițiștii, în alertă maximă după ce două fetițe au dispărut fără urmă. Părinții, disperați: ”Ajutați-ne să le găsim!”

Este alertă în două judeţe, după ce două fetiţe au dispărut fără urmă. Una dintre copile, în vârstă de 10 ani, din Botoşani, nu s-a mai întors acasă de la şcoală. Iar cealaltă, care are doar ani şi este din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, a dispărut din curtea casei. Zeci de poliţişti şi voluntari le-au căutat până noaptea târziu, dar în zadar. Operaţiunile vor continua şi astăzi.

Cu fotografia copilei de 6 ani în mână, zeci de poliţişti şi voluntari bat la uşile oamenilor în speranţa că cineva a văzut-o pe Denisa. A dispărut din curtea casei, în jurul orei 18.00. Ultima care a văzut-o a fost bunica.

”A dispărut. Când intru în casă, nu este. E, zic, cred că a fugit la un vecin.”, a spus mama fetei.

Iniţial, femeia a crezut că fata s-a dus prin vecini şi, împreună cu ceilalţi 5 fraţi, a căutat-o peste tot, mai bine de o oră. În zadar, însă. Disperată, mama a sunat la 112.

Zeci de forţe de ordine au plecat în căutarea fetiţei. Este vorba de poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, în sprijin au venit şi colegi de la Grada de Coastă Constanţa, cu camere de termoviziune , şi sunt periate absolut toate locaţiile unde s-ar putea afla

Din păcate, cu fiecare oră care trece, şansele ca Denisa Memet Cadrie să fie găsită în viaţă scad dramatic. Mai ales că noaptea, temperaturile nu depăşesc 3-4 grade, iar fetiţa era îmbrăcată foarte subţire când a dispărut.

Anchetatorii au descoperit că, după ce a plecat de la şcoală, în jurul prânzului, fetiţa s-a plimbat cu mai multe colege, apoi a mers în vizită la una din ele. Ar fi plecat în jurul orei 20, spre casă şi de atunci nu se mai ştie nimic de ea. Mihaela Ana Maria Ciobanu are un metru şi 25 de cm înălţime, ochi căprui, iar în momentul dispariţiei purta o geacă roşie din fâş şi căciulă roz.

În ambele cazuri, poliţiştii fac apel la oamenii care pot da detalii să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie.

Revoltător! Ce s-a întâmplat cu oile salvate de voluntari de pe vaporul eșuat: „Le-au aruncat într-o dubă și au plecat”... Tânăr de 26 de ani, bătut cu sălbăticie și înjunghiat de 14 ori. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x