Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Au găsit-o pe Ana Maria! Unde au găsit-o polițiștii și ce au descoperit la câteva minute după ce au reperat-o!

UPDATE: Pe 26 octombrie, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o tânără, de 29 de ani, cu privire la faptul că, în scara unui bloc a identificat-o pe minora MOLDOVEANU ANA MARIA.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat minora dispărută. În urma verificărilor efectuate s-a aflat că, pe perioada dispariției, minoraa nu a fost victima unei infracțiuni. A fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț.

Este alertă în municipiul Piatra Neamţ şi în localităţile limitrofe. Poliţiştii caută o fetiţă care nu s-a mai întors acasă de la şcoală, ieri după amiază. Se numeşte Moldoveanu Ana Maria şi are 12 ani. Potrivit semnalmentelor are 1,60 înălţime, 50 de kilograme, păr şaten şi ochi verzi.

La momentul dispariţiei minora era îmbrăcată cu uniformă şcolară având în piept un ecuson cu inscripțiile specifice unității școlare, blugi verzi, geacă neagră cu buline albe. În picioare purta o pereche de pantofi vișinii, de lac.

Pe 25 octombrie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, cu privire la faptul că minora MOLDOVEANU ANA MARIA, în vârstă de 12 de ani, din Piatra Neamț, a plecat de la școală în jurul orei 13.00 și după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării minorei MOLDOVEANU ANA-MARIA, în vârstă de 12 ani.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Recomandari