Antena Căutare

Alerta in Portul Constanta! Trei rezervoare s-au desprins de pe o nava ruseasca si au cazut in mare

Trei rezervoare, fiecare de peste 20 de metri lungime au alertat autoritatile portuare din Constanta. Recipientele au cazut de pe un vas rusesc din cauza marii foarte agitate.

Unul dintre rezervoare a fost adus la mal, in apropiere de Costinesti. Celelalte doua sunt inca in larg si pot fi un real pericol pentru navigatori.

Rezervorul adus la mal de curentii puternici a fost ridicat rapid de echipajele de interventie. Mai greu a fost cu celelalte doua, aflate inca in larg. Doua salupe au plecat dupa ele, insa, apa agitata nu le-a permis specialistilor sa le remorcheze. Echipajele au renuntat dupa cateva incercari nereusite.

Construite in intregime din inox, cele doua rezervoare pot sa creeze probleme serioase daca lovesc carena oricarei nave. Autoritatile portuare au trimis deja mai multe mesaje de avertizare catre capitanii vaselor aflate in larg.

Recipientele s-au desprins de la bordul unei nave aflate sub pavilion rusesc care plecase din portul Constanta cu destinatia Georgia.

Nordul Moldovei, paralizat de viscol si ninsori: drumuri blocate si sute de scoli inchise... VIDEO! Un taximetrist a fost luat la bataie in trafic, de soferul unui microbuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x