Antena Căutare

ALERTĂ în toată țara! Puhoaie de apă, furtuni și tornade! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare?

România se confruntă cu fenomene meteo extreme începând cu ziua de vineri! Ploile torențiale au făcut ravagii și, în unele zone ale țării, localnicii au fost nevoiți să se apere de tornade!

România se confruntă cu fenomene meteo extreme începând cu ziua de vineri! Ploile torențiale au făcut ravagii și, în unele zone ale țării, localnicii au fost nevoiți să se apere de tornade!

Oamenii au rămas fără animale şi fără proviziile de cereale sau de fân, după ce puhoaiele au măturat totul în cale.

S-a dezlănţuit iadul în judeţul Alba! Ploile torenţiale au făcut ravagii, au inundat străzi şi sute de gospodării, iar o viitură a luat pe sus zeci de maşini şi utilaje agricole.

Pompierii au fost în alertă în permanenţă, au evacuat sătenii şi au scos apa din curţii. Potopul a lovit şi în mai multe zone din Harghita şi Galaţi. Tot la Galați a apărut și o dublă tornadă!

În mijlocul apelor învolburate, zac maşini luate de viitura care a lovit fără milă. Zeci de autoturisme au fost distruse. La fel şi mai multe tractoare şi un buldo-excavator. Oamenii au fost neputincioşi în faţa furiei naturii.

Suficient, însă, ca furtuna să facă ravagii. Viitura a lovit sute de gospodării. Multe animale au rămas blocate în grajduri.

De astăzi, vremea se răceşte în toată ţara. Temperaturile scad brusc cu 15 grade şi nu vor depăşi 22 de grade. Urmează însă două luni de caniculă şi secetă în aproape toate zonele. Abia în septembrie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale, însă doar în nord şi centru.

Lovitură CUMPLITĂ! Se anunță dobânzi COLOSALE și românii nu vor mai putea plăti creditele!... Rezultate FINALE Evaluarea Națională pe EDU.RO! Avem rezultatele! Ce note s-au luat după contestații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x