Antena Căutare

Alertă la CFR! Un tren cu pasageri a fost cuprins de flăcări în timpul unei curse

Un tren al CFR care circula pe ruta București – Târgu Jiu a luat foc marți după-amiază în județul Teleorman. În trenul format din cinci vagoane se aflau 100 de călători, atunci când a izbucnit incendiul, la ultimele două vagoane, arată Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Alertă la CFR! Un tren cu pasageri a fost cuprins de flăcări în timpul unei curse Galerie
Tren în flăcări

„Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relația București –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane", a precizat sursa citată.

Alertă la CFR! Un tren cu pasageri a fost cuprins de flăcări în timpul unei curse

Explozie în tren

Pasagerii au fost mutați în primele trei vagoane, iar cele afectate de flăcări au fost decuplate de la garnitură. Nu au fost persoane rănite și deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului. În acest moment, pompierii acționează pentru lichidarea incendiului.

Se apropie tragedia?! Cutremur în România, la câteva minute de unul din Albania! Sunt peste 30 de replici după marele se... Cum să economisești bani! Metoda bancnotei de cinci lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x