Antena Căutare

ALERTĂ METEO de ultimă oră care vizează Capitala! Va ploua fără oprire în București

Meteorologii au emis miercuri seara un Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii pentru municipiul Bucureşti, valabil în următoarearele ore.

Meteorologii au emis miercuri seara un Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii pentru municipiul Bucureşti, valabil în următoarearele ore.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în Capitală sunt așteptate ploi torențiale și se vor cumula 15 - 20 de litri de apă/mp, izolat 25 de litri/mp, dar și descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Prognoza meteorologilor pentru Bucureşti a indicat pentru miercuri instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta îndeosebi după orele amiezii, prin descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi averse ce vor avea şi caracter torenţial.

Astfel, până la ora 21:00, se vor înregistra cantităţi de apă, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, în medie de 10 - 15 l/mp şi, izolat, peste 20 l/mp.

Avertismentul dur lansat de meteorologi! COD PORTOCALIU de VIJELII puternice în următoarele ore! Care sunt zonele afecta... Vești proaste pentru milioane de români! Ploile torențiale vor aduce scumpiri mari! La ce trebuie să se aștepte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x