Antena Căutare

Alertă meteo! Vremea rece pune stăpânire pe România! Care sunt zonele afectate de ninsori, polei și vânt puternic

Meteorologii avertizează faptul că începând cu 2 decembrie, ora 07:00, vremea va fi rece, vor apărea ninsorile, dar și poleiul și vântul puternic.

Alertă meteo! Vremea rece pune stăpânire pe România! Care sunt zonele afectate de ninsori, polei și vânt puternic
Vine vremea rece în România

Începând cu luni, ora 07:00 și până marți, ora 10:00 apar ninsorile la munte, în nord și în centru, dar și depuneri de polei, intensificări de vânt și vreme rece.

În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și Moldova se va depune primul strat de zăpadă, ninsorile fiind predominante. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei va ploua, iar ulterior se vor semnala precipitații mixte.

În prima parte a săptămânii, vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, iar vântul va sufla destul de tare. La munte rafalele vor depăși 70-80 de kilometri pe oră. În restul zonelor, vântul va bate cu 45-50 de kilometri pe oră.

Se dublează amenda! Peste 31.000 de români au fost sancționați deja pentru apelurile false la 112. „Un apel fals poate î... Invenția care poate salva România! S-a dezvoltat sistemul care poate detecta cutremurul cu patru ore înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x