Antena Căutare

Alertă pe Dunăre. Un peşte înrudit cu Piranha a ajuns la Drobeta Turnu- Severin: „Pescuiesc de 40 de ani, dar nu am văzut așa ceva!”

Un peşte exotic, nu foarte prietenos, a ajuns în apele Dunării, la Drobeta Turnu- Severin! Toată lumea este uimită că s-a adaptat mediului. Este vorba de peştele Pacu, o specie înrudită cu Piranha şi care trăieste în apele dulci din America de Sud. Pescarul care l-a prins în plasă l-a dus direct la Muzeul Porţilor de Fier. Nu înainte de a face cunostiintă cu colţii lui.

De aproape 40 de ani de când pescuieşte pe Dunăre, Costel Anghelescu nu a mai văzut aşa ceva. Plus că acea "caricatură de peşte" nu s-a dovedit a fi cea mai simpatică fiinţă din lume.

Bărbatul a pus peştele într-un vas şi s-a dus ţintă la Căpitănia Portului din Drobeta Turnu-Severin, în speranţa că cineva îi va putea spune ce creatură a prins. Prima informaţie: peştele are prea mulţi dinţi ca să te simţi în siguranţă în preajma lui.

Peştele Pacu trăieşte în apele dulci din America de Sud şi în Papua Noua Guinee şi poate ajunge până la 40 de kilograme. E clar că nu avea cum să migreze de acolo până în Dunăre. Deci nu este exclus să fi fost crescut într-un acvariu, după care a fost eliberat. Peştele capturat de Costel Anghelescu a ajuns, într-un final, la Muzeul Porţilor de Fier.

BREAKING NEWS. Trafic blocat în drumul spre litoral. Un incendiu puternic a izbucnit pe A2... A început BAC-ul și pentru vedete, dar în condiții speciale! Nicole Cherry, Carmen Simionescu si fiul lui Dan Bittman la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x