Antena Căutare

ALERTĂ! Spitalele din România, infestate cu o bacterie mortală

Mii de români care au nevoie de intervenţii chirurgicale ajung să intre în contact cu o bacterie extrem de periculoasă, chiar în spitale!

Mii de români care au nevoie de intervenţii chirurgicale ajung să intre în contact cu o bacterie extrem de periculoasă, chiar în spitale!

"Clostridium difficile" este un microb relativ tânăr, care a apărut în România de câţiva ani, dar care a avut o evoluţie rapidă şi periculoasă. De obicei, bacteria se "instalează" la cei cu vârsta de peste 60 de ani, la care şi evoluţia este gravă, cu mortalitate ce poate ajunge până la 25-30%.

Cum se manifestă?

Bolnavul suferă de greaţă, o deshidratare severă, crampe abdominale, febră. În plus, scade pofta de mâncare, care duce la probleme cu greutatea. Toate acestea, netratate, duc la moarte, motiv pentru care medicii din România sunt din ce în ce mai îngrijoraţi de această problemă.

Cum vă puteţi apăra de infecţie aflaţi pe observator.tv!

România, 2014. Mai multe apartamente dintr-un bloc au fost inundate... Se întâmplă în România! Locuitorii unui sat sibian riscă să fie amendaţi pentru că şi-au reparat drumurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x