Antena Căutare

Alex și Maria au murit în accdentul de lângă Huedin. Părinții lor au supraviețuit, dar mama e în stare critică la spital

Sâmbăta Patimilor a destrămat o întreagă familie, pe o şosea din Cluj. Un băieţel de cinci ani şi o fetiţă de câteva luni au murit pe loc, iar mama lor a ajuns în comă la spital, după ce un şofer a intrat frontal, cu viteză, în maşina lor. Bărbatul ar fi adormit la volan, cu piciorul pe acceleraţie. Doar tatăl copiilor a scăpat cu răni uşoare. Părinţii îi duceau pe cei mici în vacanţă la bunici. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Doi copii au murit, iar mama lor se luptă să supravieţuiască, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un autoturism cu volan pe dreapta. Micuții se aflau pe bancheta din spate. Alex avea cinci ani, iar surioara lui, Maria, care se afla pe scaunul pentru bebeluși, doar șapte luni de viață. Un şofer a intrat frontal, cu viteză, în maşina lor. Bărbatul ar fi adormit la volan, cu piciorul pe acceleraţie.

Doar tatăl copiilor a scăpat cu răni uşoare. Potrivit Observator, părinţii îi duceau pe cei mici în vacanţă la bunici. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 1 în apropierea localităţii Huedin. În maşina căzută în şanţ după impactul violent, se aflau doi copii împreună cu părinţii lor. O fetiţă de 11 luni şi fratele ei care abia împlinise 5 ani. Amândoi au murit pe loc.

Șoferul vinovat avea volan pe dreapta și asta l-a salvat

Şoferul conducea o maşină cu volan pe dreapta, iar asta l-a salvat. Partea stângă a autoturismului său a fost distrusă complet în impact. Bărbatul de 49 de ani se îndrepta spre Bucureşti. Pe Podul Vinerii, la ieşirea din Huedin, a lovit frontal, cu viteză, autoturismul familiei din Cluj. Părinţii îşi duceau copiii la bunicii din Arad.

UPDATE: Rezultate Loto 6/49 azi, tragerea specială de Paște. Trageri duble Loto, Joker, 5/40... Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns în România cu un avion special. Zeci de preoți o vor duce în Bisericile din toată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x