Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Veste șocantă pentru familia Alexandrei Măceșanu! Tânăra nu mai apare pe lisa de copii dispăruți. Ce le-au spus autorităților

Decizia care le-a adus lacrimi părinților Alexadrei Măceșanu, tânăra răpită de Gheorghe Dincă. Conform ultimelor informații aceasta nu se mai află printre copiii daţi dispăruţi pe site-ul Poliţiei Române. Procurorii DIICOT au transmis certificatul de deces către Poliţie după ce în ajun de Crăciun i-au chemat şi pe părinţii fetei pentru a le înmâna documentul. 

Familia Alexandrei Măceșanu

Anchetatorii au stabilit că tânăra de 15 ani din Caracal, Alexandra Măceşanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Astfel, părinţii Alexandrei, adolescenta care a reuşit să sune la 112 din casa lui Gheorghe Dincă, au fost chemaţi la DIICOT în ajun de Crăciun pentru a ridica certificatul de deces al fetei, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o şi a a ars-o într-un butoi în curtea casei sale din Caracal.

Tatăl Alexandrei a anunţat că a refuzat să ridice certificatul de deces al fiicei sale pentru că, spune el, Alexandra nu este moartă. „Voiau să ne înmâneze certificatul de deces. Noi am refuzat. Am semnat un proces verbal cum că refuzăm actul de deces. Vor să încheie anul, să scape cu bine. Îi vede Dumnezeu, o avea grija de ei până la urmă”, a spus tatăl Alexandrei Măceşanu.

„Procurorii vor ca Alexandra sa fie moarta şi Dincă la puşcărie. Sa îl închidă. Noi credem cu tărie, o spun din toata inima, Alexandra e undeva si e vie. Nu am nici cea mai mica îndoială ca Alexandra este moartă în butoiul lui Dincă. Nu gândesc aşa ceva, că e moartă. Alexandra, mami, daca vei vedea înregistrarea asta vreodată, să ştii ca te iubim si te asteptam acasa”, a transmis mama Alexandrei.

Recomandari