Antena Căutare

Alexandra Nechita, micuța Picasso. Cum a ajuns un copil de 8 ani să cucerească lumea

Alexandra Nechita, copilul supranumit “micuța Picasso”, a uimit o lume întreagă cu talentul său de a picta și sculpta, devenind faimoasă în numeroase țări.

Alexandra Nechita, copilul supranumit “micuța Picasso”, a uimit o lume întreagă cu talentul său de a picta și sculpta, devenind faimoasă în numeroase țări.

Alexandra Nechita a ajuns cunoscută pentru talentul său artistic, devenind pictoriță, sculptor și muralistă cubistă. Datorită dăruirii, pasiunii și a talentului, Alexandra a fost numită “micuța Picasso”. Iată câteva lucruri inedited despre Alexandra Nechita. Astăzi, Alexandra împlinește 34 de ani.

Alexandra Nechita – Lucruri neștiute despre “micuța Picasso”

-Alexandra Nechita s-a născut la Vaslui, la 27 august 1985, la trei luni după ce tatăl său, Niki Nechita, s-a refugiat din România comunistă, în Statele Unite ale Americii. Viorica Nechita, și mica Alexandra au reușit să se alăture soțului, respectiv tatălui, abia după doi ani. Părinții Alexandrei fuseseră persecutați sub regimul comunist din România.

-Micuța talentată a început să deseneze la vârsta de 2 ani. Până la vârsta de 7 ani, ea a ajuns să folosească acuarele în ulei și acrilice, pictând pe pânză.

-Prima ei expoziție solo a avut loc la vârsta de 8 ani, la o bibliotecă din Los Angeles.

Alexandra Nechita, micuța Picasso. Cum a ajuns un copil de 8 ani să cucerească lumea

-În 2004, Alexandra a primit numele de Official Artist of the 2004 World Peace Music Awards.

-Tablourile Alexandrei au fost expuse în toată lumea, având expoziții în țări precum România, Scoția, Olanda, Italia, Franța, Marea Britanie, Singapore, Noua Zeelandă și Japonia.

-Tablourile sale se găsesc în colecțiile de artă are muselor din întreaga lume, inclusiv în colecția Muzeului din Vatican și cea a Muzeului The Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland.

-Multe vedete dețin câteva tablouri de-ale Alexandrei Nechita, precum Oprah Winfrey, Debra Messing, Calvin Klein, Whoopi Goldberg și David Letterman.

-Artista a absolvit Școala de Arte UCLA în 2008.

-Chiar și în prezent, Alexandra continuă să muncească pentru a descoperi noi laturi ale talentului, fructificându-l cât mai frumos cu putință.

-Tablourile Alexandrei se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecția de artă a Vaticanului, până la colecții particulare deținute de celebrități. Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari.

Citește și:

Alexandra Nechita, Micuţa Picasso, a cucerit lumea cu picturile ei

Sursă foto ziarulmetropolis.ro, romania-insider.com

Detaliul legat de ultimele imagini video cu Luiza Melencu în viață! „Chiar mama Luizei a văzut”... Se dau bani mulți de la stat! Există o singură condiție! Ce trebuie să faci ca să primești 20.000 de lei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x