Alexandra, o fată de 15 ani, a fugit de acasă! Bunica fetei e disperată: ”Nu mai știu nimic de ea de patru zile!” 

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din Petroșani, a dispărut de acasă în urmă cu patru zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Fata a fugit din locuința bunicii sale, alături de care trăia de câteva luni de zile, iar femeia e disperată.

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din Petroșani, a dispărut de acasă în urmă cu patru zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Fata a fugit din locuința bunicii sale, alături de care trăia de câteva luni de zile, iar femeia e disperată.

Alexandra Patricia Otilia Cazacu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, a fost dată în urmărire naţională, după ce a fugit a plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citește și: Antonia, fetița de doi ai dispărută de acasă, ar fi fost sechestrată! Polițiștii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate

”În data de 9 iunie 2019, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către o tânără din localitate cu privire la faptul că nepoata sa, Cazacu Alexandra Patricia Otilia, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii sale, din Petroşani, în seara zilei precedente. Minora, care locuieşte de circa 7 luni la domiciliul bunicii paterne, a mai fost plecată în mod voluntar de acasă şi cu alte ocazii, însă, de fiecare dată a revenit, după circa două-trei săptămâni”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, potrivit Adevărul.

Valentina, fetița dispărută de acasă, a fost găsită la 90 de kilometri de casă! Micuța de șase ani n-a mai avut nicio șansă

Semnalmentele tinerei sunt: înălţime 1,60 - 1,65 m, constituţie slabă, ochi albaştri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe braţe, picioare şi în zona gâtului. La data plecării, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru şi încălţăminte tip sport de culoare neagră şi nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri