Unchiul Alexandrei Măceșanu, amenințat cu moartea! Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj interlopilor: „Indiferent că sunteți din clanul Duduienilor, alt clan”

Alexandru Cumpanașu a fost amenințat cu moartea! Unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat mesajele terifiante.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, amenințat cu moartea! Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj interlopilor: „Indiferent că sunteți din clanul Duduienilor, alt clan”

Interlopii i-au declarat război lui Alexandru Cumpănașu. Unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat, pe Facebook, mai multe mesaje primite în ultimele săptămâni, după moartea lui Emi Pian.

„Clanurile interlope au scăpat de sub control‼️ Această amenințare directă am primit-o acum câteva minute‼️

VĂ transmit ATÂT: Mai bine mor în picioare decât să trăiesc în genunchi‼️😡 Nu îmi este teamă de voi, infractori ordinari. Cu o viață suntem datori toți ‼️😡 Dar eu cred că ați facut o IMENSĂ greșeală acum‼️

Indiferent că sunteți din Clanul Duduienilor, alt clan sau "doar" niște golani ordinari sunt sigur că POLIȚIA acum va acționa‼️ Nu mai aveți scăpare‼️Nu mă voi opri din a arăta românilor cum amenințați, șantajați, ÎMPĂRȚIȚI zone de influență sub amenințarea morții. Am o surpriză pt voi toți în curând‼️‼️‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Ministerul de Interne a cheltuit o avere pentru funeraliile lui Emi Pian

În mormântarea lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a fost una fastuoasă și mulți au observant ce mobilizare de forțe au făcut autoritățile. Recent s-a descoperit și ce sumă colosală s-a cheltuit din bugetul local pentru a fi asigurată paza la funeraliile interlopului.

Potrivit celor de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), aproximativ o sută de polițiști, jandarmi și luptători de la trupele speciale au primit sarcina de-a merge la casa lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, pentru a asigura paza și buna desfășurare a funeraliilor.

Un polițist a explicat cam ce sumă au cheltuit autoritățile pentru funeraliile lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu. Despre ce sumă este vorba, puteți afla AICI.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri