Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital! Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a ajuns la spital. Acesta este suspect de preinfarct. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a ajuns la spital. Acesta este suspect de preinfarct.

Potrivit DCNEWS, Alexandru Cumpănașu, care a mai avut probleme cardiace, a ajuns la spital, fiind suspect de un preinfarct.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, anunț de ultimă oră: ”Vrem realizarea unui experiment pentru a ști dacă în butoiul lui Dincă putea să ardă un corp uman!”

Conform primelor informații, bărbatul a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână. Imediat după ce a luat parte la o emisiune TV, luni seară, acesta s-a dus la spital, unde a fost supus unui control amănunțit.

Luni seară, Alexandru Cumpănașu a anunțat că familia Alexandrei va solicita un experiment judiciar în afara țării privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cele ale butoiului descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă.

"ASTĂZI ȘCOALA A ÎNCEPUT FĂRĂ ALEXANDRA!? Dragi români, astăzi au început școala copiii noștri. Am fost la școala fetelor mele personal și foarte mulți părinti au procedat la fel nu doar pentru că așa este normal, dar și pentru că FRICA a cuprins România.

Astăzi trebuia să înceapă școala și Alexandra. Este unul din cele mai dureroase momente. Nu pot să vă descriu durerea familiei. Așa că am hotărât alături de familie să continuăm să efectuăm expertiza internațională iar mâine vom depune în scris solicitarea către DIICOT privind ADN.

De asemenea vreau să va anunț că am hotărât și realizarea unui experiment judiciar/expertiză în afara țării pentru a se putea constata dacă în aceleași condiții, cu aceleași materiale, același tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleași caracteristici precum ale lui Alex.

Ce resturi ar rămâne și în același timp să stabilim prin această expertiză în ce măsură experții pot să reconstituie măcar parțial un corp uman. Mai fac precizarea pentru toți românii care s-au săturat de CLANURI și MAFIE că o astfel de expertiză aveau obligația să o realizeze procurorii înainte de finalizarea cercetării la față locului!!. PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU ADEVĂR!", a scris Alexandru Cumpănașu, potrivit Antena 3.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro