Antena Căutare

Alexandru Cumpănașu, noi declarații în cazul de la Caracal: ”Își bat joc de noi toți. Ne-au transmis condoleanțe, apoi s-au răzgândit”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este revoltat de felul în care își fac treaba autoritățile în ceea ce privește cazul de la Caracal, motiv pentru care vrea să  depună o plângere penală împotriva INML, după ce raportul Corpului de Control al ministerului Sănătății cu privire la acest caz a fost făcut public.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este revoltat de felul în care își fac treaba autoritățile în ceea ce privește cazul de la Caracal, motiv pentru care vrea să depună o plângere penală împotriva INML, după ce raportul Corpului de Control al ministerului Sănătății cu privire la acest caz a fost făcut public.

„Își bat joc de noi toți. Nu e acceptabil așa ceva ca abordare, ca tratament. Citeam în apel raport. Poate acești oameni nu știu niște termeni tehnici. Să găsească o formulare mai umană. Comunică pe loturi, pe resturi? Ca să nu ai dubii, analizezi totul despre prima posibilă victimă, despre a doua posibilă victimă, și abia apoi vii cu concluzii.

Eu n-am înțeles nimic din comunicatele DIICOT. După ce ne-au spus că Alexandra e moartă și ne-au transmis condoleanțe, s-au răzgândit. Am ajuns să facem noi analiză pe text? Astea nu sunt chestiuni cu care să te joci. Nu știu la ce se referă cu acele suplimente.”, a spus el, la Antena 3.

De asemenea, el a mărturisit că familia Alexandrei trece prin momente grele: „Ce poate să simtă o familie, când e între speranță și.. nu știe, trăiește, nu trăiește... Te simți tras din toate părțile, autoritățile comunică haotic. Eu m-am obișnuit cu dinozaurii care se joacă cu viețile oamenilor, dar ceilalți oameni nu sunt obișnuiți. E de neacceptat. Dacă nu ești pregătit, te dărâmă pentru că tu îți pui speranța în orice”, a mai spus Cumpănașu.

Mădălin a fost prins de radar cu 155km/h, înainte de a murit zdrobit în accident. A zburat prin parbriz, iar iubita lui ... Criminaliștii vor dărâma mai multe ziduri din casa lui Gheorghe Dincă! Ce spune avocatul familiei Luizei Melencu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x