Antena Căutare

Alexandru Cumpănașu, prima reacție după ce a fost amenințat cu moartea: ”Nu ne vom opri!”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, a reacționat la scurt timp după ce a fost amenințat cu moartea. Astfel, el susține că în acest moment nu mai există dubiu că Dincă nu a avut complici.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, a reacționat la scurt timp după ce a fost amenințat cu moartea. Astfel, el susține că în acest moment nu mai există dubiu că Dincă nu a avut complici.

În mod evident acest om nu a acționat de capul lui nici în cazul acesta, nici în cazurile anterioare”, a spus Cumpănașu, duminică, la Antena 3.

De asemenea, el a precizat că luni va demara procedurile de contraexpertiză și va trimite oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă la un laborator specializat.

„Nu ne vom opri”, încheie el.

Alexandru Cumpănașu, amenințat cu moartea

În cadrul unui interviu, unchiul Alexandrei a povestit că a fost amenințat cu moartea.

”Am primit amenințări de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea și a familiei. În acest moment, cred că se lucrează la cedarea mea psihică sub cu tot felul de mesaje. Eu voi face plângere penală împotriva acestor oameni. Sunt și elucubrații de genul că eu mă folosesc de această dramă ca să candidez la președinție. Am obosit să tot neg această chestiune. Nu am cuvinte, nici nu știu să ce să mai spun. Este o campanie furibundă la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am întors cu fundul în sus. Eu nu mi-am asumat aceste lucruri, aceste amenințări, pentru că nu candidez la nimic. Eu mi-am asumat o luptă împotriva acestui sistem, nu ca să candidez împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine dracului o mai candida. Eu nu mai pot să am grijă de familia mea și îmi reproșez acest lucru, am petrecut două ore cu ei în ultimele zile, dar nu voi ceda sub nicio formă în fața acestor presiuni” , a spus Alexandru Cumpănașu, la România TV.

UPDATE: Rezultate Loto 6/49 din 4 august 2019. Report la Joker. Numere Loto azi... Scene apocaliptice pe litoralul românesc! Zeci de mașini, chioșcuri și tarabe, distruse în timpul unei furtuni violente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x